De stunt in Manchester volgende week? "Niet mee bezig"

De stunt in Manchester volgende week? "Niet mee bezig"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zulte Waregem, AA Gent en Manchester United, het draaide telkens uit op puntenoogst voor Anderlecht. Maar overtuigend kon het spel amper genoemd worden. En blijkbaar zijn ze daar ook niet mee bezig in Brussel.

Zolang de punten gepakt worden, is het allemaal goed. Dat heeft René Weiler er ingepompt, net als het realisme. Na een 1-1 tegen Manchester United hoop je toch dat er al uitgekeken wordt naar de match van volgende week. Maar zelfs dat is er niet bij. Nee, KV Oostende staat zondag op het programma.

"Ik ben er echt niet mee bezig met die terugmatch", aldus Bram Nuytinck. "Bij mij zit nu eerst en vooral de match in Oostende in mijn hoofd, Manchester United is iets voor volgende week", zei de verdediger. Voor zichzelf zullen ze wel al dromen van een halve finale, maar het credo van hun trainer willen ze niet verloochenen: "Match per match."

Wie speelt, maakt niet uit

Enkele weken geleden maakte Youri Tielemans zijn twee wereldgoals tegen de kustjongens, nu is het uitkijken of er iemand anders opstaat. "Maar iedereen kan spelen bij ons", herhaalde Nuytinck tot in den treurnis. "De coach probeert iedereen fit te houden en dat doet hij fantastisch. Wie speelt maakt niet uit, want we kennen allemaal onze opdracht."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

 Halve Finales (H)

Nieuwste reacties