Compagnon de route vol lof over knalprestatie Leandro Trossard: "Hij kon moeiteloos mee bij OHL, dat toont hij nu ook bij Genk"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 6 reacties
Compagnon de route vol lof over knalprestatie Leandro Trossard: "Hij kon moeiteloos mee bij OHL, dat toont hij nu ook bij Genk"
Foto: © photonews

Leandro Trossard was donderdag de grote man bij KRC Genk. Met twee beslissende acties bezorgde hij zijn club een prima uitgangspositie tegen Celta de Vigo. De 22-jarige Limburger sprak zelfs over zijn beste match ooit voor de club van zijn hart.

Ook Romero Regales, die in het seizoen 2014-2015 een gouden tandem vormde met Trossard bij Lommel United, was onder de indruk van zijn prestatie. "Ik had hem net nog even aan de lijn om hem te feliciteren", vertelt de aanvaller die nu voor FC Den Bosch uitkomt aan Voetbalkrant.com.

"Ik volg het Spaanse voetbal op de voet. Celta de Vigo schakelde Real Madrid uit in de beker. Als je dan zulke acties kan maken en betrokken bent bij de twee Genkse goals, is dat gewoon knap."

Leandro is een jongen van de buurt, die héél graag voor Genk voetbalt

Regales en Trossard voetbalden na hun periode bij Lommel ook nog samen bij OH Leuven. Hoe ver reiken volgens hem de mogelijkheden van de Genkse winger? "Na zijn passage bij Lommel draaide hij moeiteloos mee bij OHL. Dat doet hij nu ook weer. Er wacht hem een mooie toekomst."

"Leandro is een jongen van de buurt, die héél graag voor Genk voetbalt. Hij heeft zijn kansen genomen. Je ziet gewoon dat hij een volwaardige speler voor Genk is."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Eerste Divisie

Nieuwste reacties