De Decker roemt verdediger Antwerp: "Een enorme atleet met een fantastische sprongkracht. Een moderne verdediger ook"

Redactie
| 76 reacties
De Decker roemt verdediger Antwerp: "Een enorme atleet met een fantastische sprongkracht. Een moderne verdediger ook"
Foto: © Photonews

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Als alles volgens plan verloopt, dan speelt Royal Antwerp FC vanaf volgend seizoen opnieuw op het hoogste niveau. Er zijn wat problemen met de licentie, maar bij de club gaan ze ervan uit dat alles in orde komt. Maar heeft Antwerp wel een kern die klaar is voor het hoogste niveau?

Achterin loopt er met Frederic Duplus alvast iemand rond die ervaring in eerste klasse heeft. Bij Zulte Waregem brak de inmiddels 27-jarige verdediger niet door, bij Antwerp wél. "Net als Koné is Duplus heel leergierig. Beiden pikken zaken vrij snel op. Iets wat ik Duplus vroeg, is om vaker door te dekken."

"Hij is een enorme atleet met een fantastische sprongkracht. Een moderne verdediger ook: Duplus kiest meestal de voetballende oplossing", aldus De Decker in Sport/Voetbalmagazine.

Concentratie

Toch ziet de coach van Antwerp ook nog een werkpuntje voor zijn verdediger. "Soms zou hij wel nog iets beter de concentratie kunnen behouden. Qua discipline is negen uur bij hem negen uur. Hij corrigeert de groep ook op dat vlak en ligt goed bij zowel de Franstaligen als de Nederlandstaligen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties