Joren Dom pakt uit met emotionele boodschap aan het adres van Antwerp-fans

Timothy Collard
Timothy Collard
| 18 reacties
Joren Dom pakt uit met emotionele boodschap aan het adres van Antwerp-fans
Foto: © photonews

Joren Dom (27) en Royal Antwerp FC zetten eerder deze week een punt achter hun samenwerking. De publiekslieveling van 'The Great Old' moest vertrekken op de Bosuil en heeft het daar toch enigszins moeilijk mee.

In een emotionele boodschap op de sociale netwerksite Instagram lucht Dom zijn hart. "Beste supporters, uit jullie massale berichtjes, foto's, teksten en zelfs gedichten blijkt dat jullie mij ontzettend geapprecieerd hebben. Bedankt dat jullie mij vanaf de eerste minuut in de armen hebben gesloten! Het is onmogelijk om op alles persoonlijk te reageren. Dat jullie mijn inzet op het veld en karakter als mens zo enorm waarderen vind ik het mooiste compliment dat iemand kan krijgen", klinkt het onder meer.

"Ik heb de donkerste tijden meegemaakt op de Bosuil maar de promotie van afgelopen seizoen is dat allemaal waard geweest. Vijf jaar lang heb ik gewroet om Antwerp in eerste klasse te krijgen. Helaas kreeg ik te horen dat ik de kans niet zal krijgen om mij te bewijzen in 1A."

Nog geen beslissing genomen

Aan het sprookje op de Bosuil kwam abrupt een einde voor Dom. Waar hij nu aan de slag gaat, weet hij nog niet. "Ik heb nog geen beslissing genomen over mijn toekomst ondanks wat sommige media vandaag schrijven. Maar ik kijk wel uit naar een nieuw avontuur waar ik dezelfde passie, overgave en inzet zal tonen. Bedankt dat ik één van jullie lievelingen mocht zijn", besluit Dom.

 

Beste supporters, Uit jullie massale berichtjes, foto's, teksten en zelfs gedichten blijkt dat jullie mij ontzettend geapprecieerd hebben. Bedankt dat jullie mij vanaf de eerste minuut in de armen hebben gesloten! Het is onmogelijk om op alles persoonlijk te reageren. Dat jullie mijn inzet op het veld en karakter als mens zo enorm waarderen vind ik het mooiste compliment dat iemand kan krijgen. Ik heb de donkerste tijden meegemaakt op de Bosuil maar de promotie van afgelopen seizoen is dat allemaal waard geweest. Vijf jaar lang heb ik gewroet om Antwerp in eerste klasse te krijgen. Helaas kreeg ik te horen dat ik de kans niet zal krijgen om mij te bewijzen in 1A. Even voor alle duidelijkheid: ik heb nog geen beslissing genomen over mijn toekomst ondanks wat sommige media vandaag schrijven. Maar ik kijk wel uit naar een nieuw avontuur waar ik dezelfde passie, overgave en inzet zal tonen. Bedankt dat ik één van jullie lievelingen mocht zijn! Joren

Joren Dom (@jorendom) op

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties