Schoofs komt terug op periode bij AA Gent: "Ik ben niet altijd correct behandeld"

Redactie
| 19 reacties
Schoofs komt terug op periode bij AA Gent: "Ik ben niet altijd correct behandeld"
Foto: © Photonews

KV Mechelen versterkte zich woensdagavond met Rob Schoofs (23). De middenvelder komt over van KAA Gent, waar hij zich nooit écht kon doorzetten. Achter de Kazerne wil Schoofs het ongelijk van zijn vorige club bewijzen.

"Ik ben met gemengde gevoelens vertrokken", zegt Schoofs in Het Laatste Nieuws. "De groep heeft me heel goed onthaald, de stad was leuk om te vertoeven en ook de supporters stonden achter me. Alleen liep het sportief niet zoals ik had gehoopt. Toen Kums vertrok, dacht ik mijn kans te krijgen, maar dan haalde de club andere spelers."

Zo verliepen sommige zaken niet altijd even goed, benadrukt Schoofs. "Ik ben niet altijd correct behandeld. De communicatie verliep niet zo netjes. Zo moest ik van een journalist vernemen dat ik niet op de Europese lijst stond. De trainer heeft pas in januari voor het eerst met me gepraat."

"Michel Louwagie en de voorzitter geloofden nochtans in me, maar..."

"Twee weken geleden ben ik zelf op hem afgestapt. Hij zei me wel dat hij blij was met mijn instelling, maar ik mocht wel niet mee op stage. Michel Louwagie en de voorzitter geloofden nochtans in me, maar ze stemden toe dat het voor mij beter was om te vertrekken."

Met Mechelen hoopt de speler nu een gooi naar play-off 1 te doen. "Het is een klein stapje terug. Gent is een topclub en Mechelen zit daar net onder. Ik voel hier veel ambitie en het is de bedoeling om te knokken voor een plekje in play-off 1. Ik ben blij dat ik nu weer écht voetballer ben en kan tonen dat ik goed genoeg ben, ook voor Gent."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties