Vukovic, Jackers of Coucke: Genkse doelmannen gaan de strijd aan met elkaar
Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 6 reacties

Genk-doelman Gaëtan Coucke beseft dat het nog wat te vroeg is voor hem

Vukovic, Jackers of Coucke: Genkse doelmannen gaan de strijd aan met elkaar
Foto: © photonews

Albert Stuivenberg is er nog niet helemaal uit wie er nu eerste doelman van Racing Genk zal worden. De ervaren Danny Vukovic werd in het begin van de zomer aangekocht, maar twee jonge beloften willen ook hun kans grijpen. De ene wel iets meer dan de andere.

"Daarvoor is het misschien nog iets te vroeg," aldus Gaëtan Coucke in Het Belang van Limburg. "Maar ik wil het de anderen zo moeilijk mogelijk maken. Belangrijk is dat ik opnieuw stappen vooruit kan zetten in de komende maanden."

De 18-jarige keeper kreeg wel al zijn kans in de voorbereiding. "Dat geeft me het gevoel er volledig bij te horen. Tegen Lierse heb ik nog een penalty gepakt. Een momentopname. Maar dat geeft uiteraard vertrouwen. Het belangrijkste is dat ik voldoende speelkansen krijg en me zo kan bewijzen."

Hogere ambities

Dan heeft die andere beloftevolle doelman Nordin Jackers andere verwachtingen. Hij vertelde onlangs nog dat hij vol de concurrentie aangaat met de andere twee en zelfs teleurgesteld zal zijn als hij op de openingsspeeldag tegen Waasland-Beveren niet tussen de palen staat. (lees er hier meer over).

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties