Conte draait bij over Rode Duivel: "Ik denk nu dat het positief kan zijn voor Eden"

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 0 reacties
Conte draait bij over Rode Duivel: "Ik denk nu dat het positief kan zijn voor Eden"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Chelsea kon Everton zondag vrij eenvoudig opzij zetten (2-0) zonder Eden Hazard. Trainer Antonio Conte kon er vrijdag niet mee lachen dat die werd opgeroepen voor de Rode Duivels terwijl hij nog niet helemaal hersteld is, maar is nu al wat bedaard.

"Ik had een gesprek met Roberto Martínez gisteren. En ik denk nu dat het positief kan zijn voor Eden om met de nationale ploeg van België mee te trainen", vertelde Conte na de match. "En dan, ja misschien zelfs een deel van de match te spelen tegen Gibraltar."

Er is dus toch geen vete tussen Conte en Martinez. "Ik heb dat Roberto ook verteld. Als ik hem kan helpen, ben ik ook bereid dat te doen. Ik ben ook bondscoach geweest en het is geen makkelijke job", geeft de ex-bondscoach van Italië toe.

Na de break klaar voor Chelsea

"Ik heb ook met Eden gesproken. Hij wil naar België gaan. Hij is de aanvoerder. Maar het belangrijkste is dat hij zijn revalidatie voortzet zodat ik hem na de internationale break weer op de bank kan zetten. Ik hoop er een nieuwe speler bij te hebben", besloot hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties