Trotse voorzitter bij aanstelling Vanderhaeghe: "Paar dagen moeilijk gehad, maar nu ..."

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Oostakker
| 15 reacties
Trotse voorzitter bij aanstelling Vanderhaeghe: "Paar dagen moeilijk gehad, maar nu ..."
Foto: © photonews

Vorige week tekende iedereen nog present in de Eikstraat in Oostakker met slecht nieuws: het einde van Hein Vanhaezebrouck bij AA Gent. Een week later had Ivan De Witte beter nieuws aan te kondigen. "We zochten een bepaald profiel."

Yves Vanderhaeghe is de nieuwe coach van de Buffalo's. Dat hebben De Witte, Louwagie en de coach zelf aangekondigd op een persconferentie op het nieuwe oefencomplex van AA Gent.

"Met heel veel enthousiasme en energie delen we de aanstelling van onze nieuwe coach mee. We zochten een bepaald profiel van iemand liefst in zijn veertigerjaren, met een jong, krachtig profiel die stond voor aanvallend voetbal."

Zullen hand van de meester snel zien

"Wel: Yves heeft dat bij Kortrijk bewezen en bij Oostende weten te bevestigen. Hij wou meegaan met het project van AA Gent en een verderzetting bieden van wat we gestart zijn. De klik tussen Michel, Yves en mezelf was er tijdens de gesprekken", aldus een trotse Ivan De Witte.

"Ik heb het vorige week een paar dagen moeilijk gehad met de situatie, maar nu ben ik hier opnieuw vol energie. We zullen de hand van de meester snel zien, hij zal zijn eigen accenten kunnen leggen. We zijn blij dat hij vrij was, en heel blij dat hij hier is."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties