Vier scenario's liggen op tafel, in het beste geval is Clement maandag officieel coach van Genk

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 84 reacties
Vier scenario's liggen op tafel, in het beste geval is Clement maandag officieel coach van Genk
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KRC Genk zoekt volop naar een opvolger voor Albert Stuivenberg. Waasland-Beveren-trainer Philippe Clement is en blijft de topkandidaat van de Limburgers.

Bij Genk liggen vier mogelijke scenario's op tafel, meldt Het Belang van Limburg. In het beste geval wordt Clement maandag officieel voorgesteld als nieuwe T1. Donderdag volgde een eerste verkennend gesprek. De clubleiding probeert de oefenmeester die tot 2020 onder contract ligt de komende dagen te overtuigen.

In een ander scenario blijft het interimduo Daerden-Olivieri aan tot het einde van 2017. Op die manier kan Clement met een winterstage in het Spaanse Benidorm rustig beginnen.

Tussenpaus

Als Clement neen zegt, moet Genk een andere T1 zoeken om het seizoen vol te maken. Wellicht speurt de club uit de mijnstad dan naar een ervaren tussenpaus. Om die te vinden, vonden eveneens al gesprekken plaats.

In het minst waarschijnlijke scenario gaat Genk weldra in zee met een andere naam. Aangezien Clement de topkandidaat blijft, lijkt die kans bijzonder klein.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties