KV Mechelen kan op Kerstavond met fantastisch nieuws komen: "Het is rond" en "Er komt sportieve versterking"

KV Mechelen kan op Kerstavond met fantastisch nieuws komen: "Het is rond" en "Er komt sportieve versterking"
Foto: © photonews

Volg KV Mechelen nu via WhatsApp!

KV Mechelen is omgevormd van een vzw naar een nv. "De nodige aktes zijn vrijdag bij de notaris getekend", zegt voorzitter Johan Timmermans. Daardoor zijn er meer investeringen mogelijk: "Infrastructureel op de lange termijn, maar ook sportief op korte termijn", zegt hoofdaandeelhouder Olivier Somers

De omvorming is toch wel historisch te noemen. “Het is een nieuwe, broodnodige stap. Met de nv hebben we aandeelhouders die investeren in de club. Noodzakelijk om de komende jaren een rol van betekenis te kunnen blijven spelen in eerste klasse", aldus Timmermans.

De afgelopen maanden werd er hard gewerkt om de nv voor het einde van 2017 klaar te hebben en ondertussen diende Malinwa ook een bouwaanvraag voor een nieuwe hoofdtribune in.

Sportieve versterking!

Op korte termijn richt het nieuwe bestuur zich vooral op de sportieve situatie. “De sportieve staf heeft de opdracht gekregen om de groep te versterken”, zo zegt hoofdaandeelhouder Olivier Somers. “Sportieve versterking komt er dus tijdens de winterstop aan. Wij volgen het van dichtbij op.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties