Sa Pinto na gelijkspel tegen STVV: "Standard is de beste ploeg van België"

Johan Walckiers Bart Ver Elst
Johan Walckiers en Bart Ver Elst
| 40 reacties
Sa Pinto na gelijkspel tegen STVV: "Standard is de beste ploeg van België"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ricardo Sa Pinto zit nooit voor een goeie quote verlegen. Ook na de match tegen STVV, die in de slotfase op een gelijkspel eindigde, is hij ervan overtuigd dat de Rouches play-off 1 gaan halen. Dat zijn ze immers aan hun status van "beste ploeg van België" verplicht.

Sa Pinto staat met Standard wel achtste. "We verdienden de drie punten, maar zo gaat het in het leven", aldus de Portugese trainer achteraf. "In België is de match nooit gedaan voor het laatste fluitsignaal. We werken hard om offensief en defensief beter te worden. We hadden genoeg kansen om het af te maken, we weten dat onze statistieken op het vlak van efficiëntie niet voldoende zijn."

Maar dat belet hem niet om met lof te zwaaien. "Standard is een heel grote ploeg, voor mij de beste van België. Als andere ploegen naar hier komen, respecteren ze Standard. Ze zijn erg gemotiveerd en sommige spelers denken dat ze hier kunnen komen voetballen als ze een goeie match spelen. Dat is normaal, dat is voetbal, we weten dat ze gemotiveerd zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties