KV Mechelen 'not amused' met 'heldendaad': "Maar eigenlijk verdienen die idioten de aandacht niet"

KV Mechelen 'not amused' met 'heldendaad': "Maar eigenlijk verdienen die idioten de aandacht niet"
Foto: © photonews

Het YouTube-trio 'Driedubbel' pakte uit met 'de stunt' dat ze gewoon bij KV Mechelen konden binnenwandelen en een toertje op het veld konden maken. De drie heren die niet aan hun proefstuk toe waren, mogen zich alvast aan iets verwachten van Malinwa.

Algemeen manager Marc Faes was duidelijk in Het NIeuwsblad: "Dat zijn drie idioten die inbreken, en dat is bij ons weten nog steeds strafbaar. Op de directievergadering gaan we uiteraard bekijken welke stappen we tegen hen gaan zetten, dit is immers een misdrijf dat we niet snel-snel gaan afhandelen", reageert hij.

"Op het bord waar de twee zelf de aandacht op vestigen is het al duidelijk: hier hangt een stadionverbod aan vast en een geldboete van minimum 1.000 euro. Maar eigenlijk verdienen ze al die aandacht gewoon niet. Het zijn volwassenen die zich gedragen als een stel 12-jarigen."

Voor hen de prestatie van 2017

Het stadion staat sowieso open door de aanpalende gebouwen van Telenet en voor het clubrestaurant, dat laat open is. "Om er dan mee uit te pakken dat ze binnen geraakten is nogal flauw, het is echt geen heldendaad. Maar voor hen ongetwijfeld dé prestatie van 2017."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties