KV Mechelen weet al wat het gaat en moet doen als het doemscenario van degradatie zich straks toch voltrekt

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 7 reacties
KV Mechelen weet al wat het gaat en moet doen als het doemscenario van degradatie zich straks toch voltrekt
Foto: © photonews

Volg KV Mechelen nu via WhatsApp!

KV Mechelen zakt alsmaar dieper weg in het degradatiemoeras, maar toch weigeren ze Achter de Kazerne te panikeren. Voorzitter Johan Timmermans is er nog steeds van overtuigd dat het doemscenario vermeden kan worden, maar beseft wel dat het vijf voor twaalf is. Er moet iets gebeuren.

"De situatie was al niet echt aangenaam en is er na van gisteren niet beter op geworden, integendeel zelfs", vertelt Timmermans aan Sporza. "Wanneer je voorlaatste staat, met amper 2 punten voorsprong, moet je je zorgen maken. Ik heb 2 maanden geleden echter al aangegeven dat we een ernstige degradatiekandidaat waren. Het is er sindsdien alleen erger op geworden gezien de krappe bonus op Eupen. We moeten oplossingen vinden. De winterbreak en de transfermercato zijn in aantocht. We gaan ons substantieel proberen te versterken om het degradatiespook te kunnen verdrijven."

En stel dat het straks toch tot een pijnlijke degradatie komt, wat dan? "Ik geloof niet in een doemscenario, maar als het toch zou gebeuren, blijft alles zoals we het gepland hebben. De aanvragen voor de verdere uitbouw van ons stadion zijn binnen bij de stad Mechelen en dan zal het aan ons zijn om zo snel mogelijk opnieuw te promoveren. Maar we gaan er nog altijd vanuit dat het niet zo een degradatie zal komen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties