Philippe Clement weet nu al waar het schoentje wringt bij RC Genk: "Zo iemand missen we"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 11 reacties
Philippe Clement weet nu al waar het schoentje wringt bij RC Genk: "Zo iemand missen we"
Foto: © photonews

Lang staat hij nog niet aan het sportieve roer bij RC Genk, maar trainer Philippe Clement weer nu al wat er ontbreekt om de woelige Limburgse club er opnieuw bovenop te helpen. Al is er wel een probleem om het probleem op te lossen...

"Er moet meer diepgang in onze ploeg komen en daar zijn we nu volop mee bezig", klinkt het bij Sporza. "We missen bijvoorbeeld een defensieve middenvelder die voor evenwicht kan zorgen, maar andere clubs laten hun beste speler niet zo graag vertrekken in januari. Het is afwachten hoe dat evolueert." Een verwijzing naar het transferdossier van Ibrahima Seck van Waasland-Beveren? Clement wil er zijn ex-speler graag bij, maar op de Freethiel zijn ze niet van plan om Genk nog iets te gunnen.

Gelukkig is er ook enig goed nieuws uit het Genkse kamp: "In de komende weken kunnen we wel opnieuw op Sander Berge rekenen. Alleen mogen we die jongen niet meteen op topniveau verwachten. In januari spelen we heel veel wedstrijden en dus zal er weinig tijd zijn om de geblesseerden die terugkeren de nodige tijd te gunnen."


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties