Overzicht oefenduels: AA Gent en Standard winnen, W-Beveren verliest eerste keer onder Vermant

Diederik Geypen
| 4 reacties

Op KV Kortrijk na verblijven de Belgische eersteklassers momenteel in Spanje voor hun jaarlijkse winterstage. Dinsdagnamiddag werkten enkelen onder hen een vriendschappelijke wedstrijd af.

Fortuna Düsseldorf - Standard 1 - 3

In de eerste helft ging Sa Pinto als eerste met de aandacht lopen. De Portugese oefenmeester werd immers naar de tribunes gestuurd. (Lees HIER verder)

Nadat Kujovic de score had geopend, herstelde Sa het evenwicht. Na een owngoal gingen de Rouches met een voorsprong rusten. Vroeg de tweede helft diepte Mpoku de score nog uit.

AA Gent - 1. FC Nürnberg

Het nieuws uit de eerste helft was de blessure van Moses Simon. De Nigeriaan werd afgevoerd naar het ziekenhuis. (Lees er HIER meer over) Gent haalde in de slotfase de volle buit binnen. Gigot verzilverde een strafschop na een fout op

SV Darmstadt 98 - W-Beveren 3 - 0

W-Beveren verloor zijn eerste wedstrijd onder Sven Vermant met 3-0. De Leeuwen keken al vroeg tegen een achterstand aan. Een veredeld B-elftal slikte na de koffie nog twee treffers. Boljevic moest met een blessure de strijd staken.