OHL heeft eerste wintertransfer te pakken en het is... een Thai met een naam om je tong te verstuiken

OHL heeft eerste wintertransfer te pakken en het is... een Thai met een naam om je tong te verstuiken
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

OH Leuven heeft zijn eerste wintertransfer te pakken. De 27-jarige Kawin Thamsatchanan, nationale doelman en kapitein van Thailand, komt over van de Thaise topclub SCG Muangthong United Football Club. De doelman komt deze week over en zal zo snel mogelijk bij de groep aansluiten.

OHL heeft toch wel hoge verwachtingen van de nieuwste aanwinst. "Kawin brengt een schat aan ervaring mee naar het King Power at Den Dreef Stadion. Met zijn club won hij 4 keer het kampioenschap en 2 maal de beker."

"Ook bij de nationale ploeg was hij met meer dan 60 interlands al heel succesvol. Hij won onder meer de AFF Suzuki Cup in 2014 en 2016 en speelde tijdens de Southeast Asian Games van 2013 en de Asia Games van 2014", klinkt het.

Belangrijk voor Kawin en voor het Thaise voetbal

Bestuurder Khun Aiyawatt Srivaddhanaprabha is blij met de transfer: "Kawin Thamsatchanan sprong al een tijdje in het oog met zeer overtuigende prestaties. We zijn er dan ook van overtuigd dat hij met zijn kwaliteiten en ervaring het team iets extra zal bijbrengen. We bedanken de mensen van SCG Muangthong United Football Club om Kawin niets in de weg te leggen. Deze deal is heel belangrijk, niet alleen voor Kawin, maar ook voor het Thaise voetbal."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties