Reactie Scheidsrechter Boucaut krijgt de wind van voor: "Hij heeft een reputatie en heeft die nog maar eens bevestigd"

Scheidsrechter Boucaut krijgt de wind van voor: "Hij heeft een reputatie en heeft die nog maar eens bevestigd"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Nee, ze staken de nederlaag niet op de scheidsrechter, maar het zorgde wel voor extra frustratie bij Lokeren. Alexandre Boucaut kreeg de wind van voren van zowel spelers als coach.

In de tweede helft waren de spelers meer met de ref bezig dan met de match. "Hij heeft een reputatie en die heeft hij vandaag weer waargemaakt", zuchtte kapitein Kylian Overmeire. "Elke fase, elke beslissing draaide uit in het voordeel van Standard. En dan heb ik het niet enkel over die penalty. Hij fluit altijd in het voordeel van de topploeg."

Hij werd in die mening gesteund door Peter Maes. "Het is niet de eerste keer dat we problemen hebben met meneer Boucaut. Als het dubbeltje langs één kant moest vallen, was het de kant van Standard."

"We hadden nog het gevoel dat we de 1-1 konden maken. Maar in het algemeen was de ref veel te laks. Hij liet toe dat Standard tijd rok. Het is toch zijn taak om het spel vloeiend te laten verlopen. Hij moet de tegenstander aanmanen om snelheid te maken. En de penalty? Het was een twijfelgeval en natuurlijk beslist hij dan in het voordeel van Standard."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties