De Gouden Schoen is weer zo fris als een hoentje: "Na twee moeilijke weken met ook een blessure is hij helemaal terug"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 0 reacties
De Gouden Schoen is weer zo fris als een hoentje: "Na twee moeilijke weken met ook een blessure is hij helemaal terug"
Foto: © photonews

Geen Ruud Vormer in de basis tegen Waasland-Beveren, maar vanavond tegen RC Genk staat de Gouden Schoen gewoon weer op het veld. En daar is zijn trainer Ivan Leko ontzettend gelukkig mee. Hij beseft hoe belangrijk zijn kapitein is.

"Zijn terugkeer is heel belangrijk voor ons. Ruud is onze beste speler, onze Gouden Schoen. Het is iemand met een echte winnaarsmentalieit, persoonljkheid en hij vervult een sleutelrol op het veld", aldus een opgetogen Leko.

"Ik ben blij dat hij terug is na twee moeilijke weken met ook een kleine blessure. Ik heb deze week op training gezien dat hij zeker 100% fit is en klaar voor een goeie match tegen Genk."

Woorden van Hein

De trainer van blauw-zwart werd ook nog eens geconfronteerd met de woorden van Hein Vanhaezebrouck, die gisteren opvallend veel te vertellen had over Club Brugge: "Van mij mag en kan Iedereen zeggen wat hij wil. Wij blij met de punten die we al gepakt hebben én zijn ook tevreden over ons voetbal."

In Brugge spelen ze het spel niet mee: "Het kan ook bij ons altijd beter, maar nogmaals: wat anderen doen en zeggen, boeit mij niet. Het belangrijkste was om deze moeilijke match goed voor te bereiden. Ik wil van de eerste tot de laatste minuut een goed Club Brugge zien."


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties