OHL-aanvaller scoort voor het eerst in bijna 10 maanden: "Het was een moeilijke situatie voor mij"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 2 reacties
OHL-aanvaller scoort voor het eerst in bijna 10 maanden: "Het was een moeilijke situatie voor mij"
Foto: © photonews

Dankzij een late gelijkmaker vermeed Oud-Heverlee Leuven afgelopen weekend een tweede thuisnederlaag. OHL mocht Jovan Kostovski dankbaar zijn, die pas zijn eerste goal van het seizoen maakte.

De laatste goal van 'Kostogol' dateerde van 28 april 2017. Toen scoorde hij de levensbelangrijke 1-0 tegen Lommel, waardoor OHL zich verzekerde van een extra jaar in 1B. Maar bijna 10 maanden later schoot de Macedoniër dus opnieuw raak in de match tegen Beerschot Wilrijk.

"Het is net als altijd een geweldig gevoel om te scoren", zegt de aanvaller. "Zeker nadat ik enkele maanden nauwelijks gespeeld had. Ik had dit seizoen nog niet gescoord. Het was dan ook nog maar mijn derde wedstrijd. Ik was enorm gemotiveerd om in te vallen en geef me elke minuut voor deze club. Ik ben blij dat ik mijn kans gekregen heb."

"Ik hoop toch op meer kansen in play-off 2"

Casagolda is eerste keuze als centrale aanvaller. De laatste weken komt ook Diedhiou meer op het voorplan. "Het was een moeilijke situatie voor mij, na enkele maanden zonder speelminuten", bekent Kostovski. "Dat er veel concurrentie is? Ze doen het dan ook goed. Concurrentie is normaal. En goed voor de ploeg. Maar ik hoop toch op meer kansen in play-off 2."

Kostovski ligt nog tot juni 2019 onder contract bij de Vlaams-Brabanders. "Of ik blijf? Ik lig hierna nog één seizoen onder contract. Maar je weet nooit wat er in voetbal gebeurt. Al is er natuurlijk geen enkele speler die blij is dat hij op de bank zit", aldus de spits.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties