Zo reageert Antwerp op gemeenschappelijk stadion met Beerschot-Wilrijk

Zo reageert Antwerp op gemeenschappelijk stadion met Beerschot-Wilrijk
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bart De Wever heeft een belofte gedaan: als hij herverkozen wordt als burgemeester van Antwerpen wil hij werk maken van een nieuwe voetbaltempel. Voor 2024 moet er dan een gemeenschappelijk stadion aan de Schelde komen.

Beerschot-Wilrijk toonde zich meteen een positieve gesprekspartner aan de tafel en zegt niet nee tegen het gemeenschappelijk stadion. Ook Antwerp heeft inmiddels bij monde van Paul Gheysens gereageerd op het voorstel van De Wever.

De sterke man van stamnummer 1 was verrast van de woorden van Bart De Wever, maar zegt niet nee. "Wat mij betreft liever morgen dan binnen zes jaar een nieuw stadion", klonk het bij ATV. "Daar is echt nood aan."

Bosuil opleidingscentrum

"Het is een goed signaal van de burgemeester en toont dat hij voetbalminded is. Maar alles zal in overleg met de supporters gebeuren. Je mag hen niet zomaar uit hun comfortzone halen, voetbal blijft een sociaal evenement."

Toch heeft Gheysens al plannen, waarbij ook De Bosuil zou kunnen blijven bestaan: "Dat blijft het DNA van de club, maar kan de thuis van de jeugd worden op termijn. Voor ons kan dat op termijn het opleidingscentrum worden."

Bent u voor of tegen een gemeenschappelijk stadion?

35%
55%
9%
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties