"Kon net als velen moeilijk geloven dat Coucke plots voorzitter werd van Anderlecht, de situatie had invloed op de spelersgroep en op onze prestaties"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 0 reacties
"Kon net als velen moeilijk geloven dat Coucke plots voorzitter werd van Anderlecht, de situatie had invloed op de spelersgroep en op onze prestaties"

Bij KV Oostende lijken ze wel herboren want de voorbije weken gingen Anderlecht, STVV én AA Gent voor de bijl. Wat is er veranderd aan het zeetje? Het feit dat de wind gaan liggen is na de overnamesoap als we William Dutoit mogen geloven.

De 29-jarige Franse doelman van KVO is iemand met het hart op de tong, altijd eerlijk en rechtuit. Hij geeft dan ook ruiterlijk toe dat alle commotie rond het vertrek van Marc Coucke een niet bijster positieve impact heeft gehad op wat er op het veld gebeurde.


Nieuwe koers varen

"Alles loopt weer zoals het moet. Ik kon net als velen moeilijk geloven dat Coucke plots voorzitter werd van Anderlecht. De situatie had zijn invloed op de spelersgroep en op onze prestaties. Maar met de komst van Callant en Broos is Oostende klaar om een nieuwe koers te varen", aldus het sluitstuk in Het Nieuwsblad.

Dutoit heeft nog ambitie dit seizoen: "Het is jammer dat we geen play-off 1 spelen, maar door onze slechte start van het seizoen is dat logisch. We spelen play-off 2 in ieder geval om te winnen. Als we naar Europa willen, moeten we wel ons uiterste best doen. We hebben dit seizoen gezien dat er geen kleine ploegen zijn. Het kan inderdaad nog een lang seizoen worden, maar dan krijg je matchen zoals in Marseille en daarvoor doe je het als voetballer toch."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties