De transferperikelen van Edmilson: Anderlecht wil Standard overtreffen met miljoenenbod, ook buitenlandse clubs komen naar Sclessin

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 68 reacties
De transferperikelen van Edmilson: Anderlecht wil Standard overtreffen met miljoenenbod, ook buitenlandse clubs komen naar Sclessin

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het laatste woord is nog niet uitgesproken over Standard-smaakmaker Edmilson en Anderlecht. Het bezoekje van zijn vader op Neerpede bleek wel degelijk om een transfer te bespreken en bovendien werd er zelfs over specifieke bedragen gesproken.

Georges Heylens was er toen bij. "Edi had me gebeld. Hij zei dat zijn zoon weg wilde bij Standard en vroeg mij om raad. Ik heb hem gezegd dat hij voorzichtig te werk moest gaan. We hebben een afspraak gemaakt voor een gesprek op Anderlecht", verklaart hij in Sport/Voetbalmagazine.

Anderlecht is een betere springplank voor het buitenland dan Standard

- Georges Heylens

Standard bood zijn smaakmaker al een vernieuwd contract aan met een jaarsalaris van 500.000 euro bruto inclusief premies, maar dat wees hij af. Anderlecht wil naar verluidt een stuk verder gaan, met een aanbod van 1 miljoen euro netto plus 1 miljoen euro tekengeld. Een akkoord is er tot dusver nog niet.

Buitenlandse interesse

Heylens kan ook interesse uit het buitenland bevestigen. Lille en Porto hebben volgens hem allebei al contact opgenomen voor een transfer, ook lucratieve deals uit Dubai of China worden overwogen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties