Reactie Genk-coach Philippe Clement over het 'ongeluk' van zijn ploeg: "STVV zette al zijn geld in op één cijfertje van de roulette"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 19 reacties
Genk-coach Philippe Clement over het 'ongeluk' van zijn ploeg: "STVV zette al zijn geld in op één cijfertje van de roulette"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het was een klein wonder dat KRC Genk de Limburgse derby tegen Sint-Truiden zondag niet winnend afsloot. De blauwhemden dwongen genoeg kansen af om de drie punten in de Luminus Arena te houden.

"Voetbal kan soms oneerlijk zijn", baalde Genk-coach Philippe Clement na het 1-1-gelijkspel tegen Sint-Truiden. "Ik kan niet spreken over een tikkeltje geluk dat we misten, maar wel over ongeluk. We pakten twee punten te weinig. Hopelijk krijgen we in de veertig wedstrijden die deze competitie telt ook eens 2 punten extra."

"Als we dit een heel seizoen blijven opbrengen, gaan we nog veel punten pakken."

STVV trok met een plan naar Genk, maar de manschappen van Clement vonden een antwoord op de mandekking die de Kanaries toepasten. "Ik ben heel tevreden over wat ik heb gezien: dominant voetbal met kansen om er drie matchen mee te winnen", vervolgde Clement. "Als we dit een heel seizoen blijven opbrengen, gaan we nog veel punten pakken."

"Sint-Truiden heeft al zijn geld ingezet op één cijfertje van de roulette, en dat cijfertje heeft gewonnen. Het zat echt niet mee vandaag."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties