Extra druk voor Beerschot Wilrijk na misstap van vorige week: "We zitten met een revanchegevoel"
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 4 reacties

Extra druk voor Beerschot Wilrijk na misstap van vorige week

Extra druk voor Beerschot Wilrijk na misstap van vorige week: "We zitten met een revanchegevoel"
Foto: © photonews

Beerschot Wilrijk opende zijn seizoen vorige week met een 3-3-gelijkspel op het veld van Tubeke. Tien minuten voor tijd stonden de Mannekes nog 1-3 voor.

Door het puntenverlies laat in de match, komt er extra druk op de eerste thuismatch. Beerschot Wilrijk opent speeldag 2 vrijdagavond tegen Westerlo.

"Extra stress is er niet, maar wel meer spanning", zegt Dom op de officiële website van de club. "Een soort gezonde spanning. En een revanchegevoel natuurlijk. Iedereen wil die halve misstap onmiddellijk rechtzetten."

Vier keer niet gewonnen

Westerlo wordt een taaie klant. De Kemphanen verloren al 21 wedstrijden na elkaar niet meer. "Vorig seizoen speelden we tegen de Kempenaars vier keer gelijk en botsten we telkens op een hecht, moeilijk te ontwrichten blok", herinnert Dom zich nog. "Ook dit seizoen dient de ploeg van trainer Bob Peeters zich aan als een te geduchten tegenstander. Dat bewijzen hun prima resultaten tijdens de voorbereiding en hun openingsmatch van het voorbije weekend, waarbij ze toch Roeselare klopten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

 Promotion Play-offs - Finale (T) Betfirst
OH Leuven OH Leuven 02/08 Beerschot Beerschot

Nieuwste reacties