De Gent-sterkhouder voor wie geld niet alles is: "Ik heb die horloge toen niet gekocht, ik zou beschaamd zijn"

De Gent-sterkhouder voor wie geld niet alles is: "Ik heb die horloge toen niet gekocht, ik zou beschaamd zijn"
Foto: © photonews

Volg KAA Gent nu via WhatsApp!

Brecht Dejaegere is aan zijn zesde seizoen als Buffalo begonnen. De ancien van 27 jaar denkt wel eens aan een transfer. "Maar dan moet het totaalplaatje kloppen", klinkt het. Hij wees immers eerder al een lucratieve aanbieding af.

Dejaegere is een gevoelsmens, hij stapt niet zomaar eender welk avontuur in. "Toen we net kampioen geworden waren, kreeg ik een aanbieding uit Zuid-Korea. Zot was dat. Maar ik heb zelfs niet getwijfeld. Je bent 24. Wat zou je dan gaan zoeken in het Verre Oosten?", klinkt het in De Zondag.

Zijn broodje was gebakken geweest, maar geld is niet het enige dat speelt. "Ik kon er vijf keer meer verdienen. Maar je moet niet altijd meer willen. Andere aspecten spelen ook mee, het familiale op de eerste plaats. Ik heb mijn familie nodig rondom mij."

Duur horloge

Zo zag hij op reis met zijn moeder eens een mooi horloge in de etalage. 2.500 euro kostte het. "Ik heb getwijfeld, maar ik heb het uiteindelijk niet gekocht. Ik weet wat bijvoorbeeld mijn broer maandelijks moet afbetalen voor zijn woning. Ik zou beschaamd zijn om dan voor hem te zitten met een horloge van 2.500 euro. Dat kan gewoon niet."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties