Onbestrafte slag van Canesin zorgt voor commotie: "Inconsequentie ten top!" en "Was het Wesley dan rood en 6 speeldagen schorsing, zeker?"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert vanuit Oostende
| 195 reacties
Onbestrafte slag van Canesin zorgt voor commotie: "Inconsequentie ten top!" en "Was het Wesley dan rood en 6 speeldagen schorsing, zeker?"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De voorbije week was er heel wat te doen over de schorsing van Wesley Moraes van Club Brugge. De Braziliaanse spits moet zes speeldagen brommen voor een slag op het veld van Moeskroen, maar ook vandaag in Oostende zagen we een weinig fraai tafereeltje met Fernando Canesin in de hoofdrol.

De beoordeling van de fase laten we geheel aan u over. Op onderstaande beelden die op de sociale media al snel voor de nodige ophef zorgden, is alvast te zien hoe de Braziliaanse flankaanvaller van KV Oostende vlak voor de rust uitpakt met een slaande beweging aan het adres van de Genkse centrale verdediger Joseph Aidoo. 

Scheidsrechter Lawrence Visser (en de VAR) grepen niet in: geen overtreding, geen kaart en het is ook maar zeer de vraag of deze fase nog een staartje krijgt. "Dit is exact wat Club Brugge nodig had om aan te tonen dat de straf van Wesley te zwaar is. De ene keer wel, dan weer niet, inconsequentie ten top", klinkt het op Twitter. Bekijk hieronder de beelden: 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties