UPDATE: Vranjes en Anderlecht moeten ook tot morgen wachten

UPDATE: Vranjes en Anderlecht moeten ook tot morgen wachten

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hoe zit dat nu met die schorsingen? Bij Beerschot Wilrijk vroegen ze het zich deze week al af, want Loris Brogno kreeg twee weken geleden een rode kaart en zijn schorsing is nog altijd niet uitgesproken. Hetzelfde geldt voor Wesley, Ocansey en... Carcela.

En die laatste is eigenlijk waar het allemaal om draait. Standard trok de 'indicatieve tabel' in twijfel en baseerde daar zijn beroep op. Die tabel is een nieuwe lijst met overtredingen en de daaraan verbonden straffen. Goedgekeurd door de Pro League, maar Standard betwist wel de rechtsgeldigheid ervan.

Zo wachten de drie bovengenoemde spelers al twee weken op hun schorsing. Mogelijk komt daar ook nog Ognjen Vranjes bij als Anderlecht vandaag onder voorbehoud het beroep pleit, aldus Het Nieuwsblad. Normaal gezien is hij zondag voor de topper geschorst. Zaterdag staat de rechtsgeldigheid van de tabel op het programma. Indien Standard gelijk krijgt, dreigt er een complete chaos.

UPDATE 15u47: Vranjes moet ook de uitspraak van het beroep van Standard rond Carcela afwachten. De Geschillencommissie Hoger Beroep vergadert daar morgen over met de Pro League.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties