Diego Maradona verdient 119.000 euro per maand, maar er waren andere voorwaarden om opnieuw als trainer aan de slag te gaan
Malik Hadrich
Malik Hadrich
| 1 reacties

Diego Maradona stelde enkele eisen bij Dorados de Sinaloa

Diego Maradona verdient 119.000 euro per maand, maar er waren andere voorwaarden om opnieuw als trainer aan de slag te gaan
Foto: © photonews

Diego Armando Maradona ging opnieuw als trainer aan de slag. De Argentijnse voetbalgod ging een avontuur aan bij de Mexicaanse tweedeklasser Dorados de Sinaloa.

Maradona gaat ongeveer 119.000 euro per maand verdienen om Dorados De Sinaloa te coachen. Toch had de oud-spelmaker andere eisen om deze nieuwe betrekking aan te nemen.

Hij wilde namelijk dat zijn spelers met een privéjet zoden reizen in plaats van bussen. Volgens Infobae stemde de club ook in met de huur van een luxueus verblijf met zwembad in de buurt van het oefencentrum. Dat is niet naar de zin van de andere bewoners van de 'Primavera', waar de woning zich bevindt. Momenteel verblijft Maradona nog onder toeziend oog van een lijfwacht in een viersterrenhotel.

Maradona ziet zijn contract automatisch verlengd worden indien hij Dorados de Sinaloa naar eerste klasse loodst. Momenteel staat de club op een magere dertiende plaats. In zes wedstrijden kon de nieuwe ploeg van Pluisje nog niet winnen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties