Coach Ivan Leko ongerust over match tussen de toppers: "Van spelen met Hazard en Modric terug naar thuis tegen Lokeren..."
Redactie vanuit Brugge
| 10 reacties

Club Brugge moet tussen interlands en Champions League focussen op Lokeren

Coach Ivan Leko ongerust over match tussen de toppers: "Van spelen met Hazard en Modric terug naar thuis tegen Lokeren..."

Een hele drukke en belangrijke periode is begonnen bij Club Brugge. Tal van spelers zijn pas net teruggekeerd van hun interlandverplichtingen en volgende dinsdag begint de Champions League-campagne met de komst van Borussia Dortmund. Maar eerst: Sporting Lokeren.

"Van spelen met Hazard en Modric terug naar thuis tegen Lokeren is minder attractief. Dus ik wil zien hoe de spelers reageren, of ze de klik kunnen maken", zei Ivan Leko op zijn persbabbel.

Tegen Lokeren is het ook Champions League voor mij - Ivan Leko

De coach wil vooral dat iedereen niet in de interlandbreak blijft hangen of al aan Dortmund gaat denken. "Het is niet makkelijk om tien dagen weg te zijn en anders te trainen. En morgen is ook Champions League voor mij. Met al die complimenten en die nieuwe contracten, dat betekent niets. Morgen is het gewoon match tegen Lokeren."

"Als je al die jaren in het voetbal zit, weet je wat er in die hoofden omgaat. Anticiperen op Dortmund is niet aan de orde. Elke volgende wedstrijd is de belangrijkste. We hebben maar één doel, om de volgende match te winnen. Roteren? We mogen niet dom zijn en geen risico's nemen met wie niet klaar is."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties