De sterkhouders van Club kregen een contract, Leko nog niet: "Ik ga ook niet elke dag zeven keer bellen"
Redactie vanuit Brugge
| 6 reacties

Ivan Leko zit met een aflopend contract bij Club Brugge

De sterkhouders van Club kregen een contract, Leko nog niet: "Ik ga ook niet elke dag zeven keer bellen"

Ivan Leko oogstte al heel wat succes sinds hij aankwam bij Club Brugge. Hij loodste zijn team naar de landstitel (en dus ook de Champions League) én werd Coach van het Jaar bij de Pro League en Voetbalkrant.com. Toch is er nog geen nieuws omtrent een contractverlenging.

Dat terwijl verschillende sterkhouders zoals Vormer, Wesley en onlangs nog Vanaken wel al langer vastgelegd werden. "Ik ben enorm trots en blij dat ze alle drie dat lange contract getekend hebben", was hij vooral tevreden. Op zijn eigen situatie kan hij moeilijk veel invloed uitoefenen.

"Moet ik zeven keer per dag bellen voor een nieuw contract? Ik ga gewoon mijn job doen elke dag. Ik ben de gelukkigste trainer in België. We willen nu meer dan wat we al bereikt hebben. Als dat goed gaat, zal het andere wel komen." Leko meent het, als hij zegt dat hij de gelukkigste coach in België is. Al denken we toch dat een nieuw contract hem nog iets gelukkiger zou maken.

Club Brugge is niet mijn werk, het is mijn thuis, mijn familie, mijn alles

"We zijn goed bezig. Eerst focussen we op resultaten, daarna op spelers beter maken. Club Brugge is niet mijn werk, het is iets meer. Mijn thuis, mijn familie, mijn alles, maar in voetbal weet je nooit."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties