"Zeker niet kansloos in CL" en "We gaan nog beter worden": Club Brugge zit vol vertrouwen

"Zeker niet kansloos in CL" en "We gaan nog beter worden": Club Brugge zit vol vertrouwen
Foto: © photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Club Brugge heeft de wind in de zeilen momenteel en staat met 16 op 18 aan de top van het klassement. En dan komt binnenkort de Champions League er nog aan tegen enkele mooie ploegen. "We gaan nog beter worden."

De 2-5 tegen Zulte Waregem was exemplarisch voor hoe blauw-zwart dit seizoen speelt. Zwierig in de omschakeling, met veel snelheid en doelpunten tot gevolg. En opnieuw met een minpuntje of werkpuntje, deze keer de concentratie.

“We weten waar we moeten aan werken, dat het de laatste tien minuten wat minder was, dat is het enige minpuntje”, besefte Hans Vanaken. “Maar we hebben genoeg kansen weten te ontwikkelen en waren dominant. 2-5 winnen in Waregem is niet slecht.”

We gaan nog beter worden

“Het was misschien wat minder op het einde”, gaf ook Ruud Vormer toe. “Maar er staat iets bij ons, er zijn de nodige automatismen en dat zie je ook aan ons spel. De invallers werken ook hard, al was het misschien moeilijk invallen door het lage tempo.” De Champions League mag gaan komen: “Er is misschien wel iets mogelijk als we ons eigen spel spelen. We zijn zeker niet kansloos.”

Coach Ivan Leko? Die maakt het bilan op: “16 op 18 is een goed resultaat bij de eerste interlandbreak. Het blijft hard werken om alle verschillende spelers in te passen in onze filosofie. Geloof me: we gaan nog beter worden.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties