Vandaag laatste kans voor Yves Vanderhaeghe, voorzitter De Witte reageert: "Het geduld is bij geen enkele club oneindig"

Vandaag laatste kans voor Yves Vanderhaeghe, voorzitter De Witte reageert: "Het geduld is bij geen enkele club oneindig"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hoe moet je de woorden van Ivan De Witte nu interpreteren? De voorzitter van AA Gent zegt dat Yves Vanderhaeghe niet met alle zonden van Israël overladen moet worden, maar tegelijk zegt hij ook dat het geduld niet oneindig is.

AA Gent hield al eens crisisberaad met Trond Sollied erbij. "Wij hebben als club alle recht om ons te beraden bij mensen die deze competitie kennen en de club kennen. Trond is een echte voetbalkenner en hij is hier 3 keer aan de slag geweest", aldus De Witte bij Sporza.

"Als we na die nederlaag tegen STVV niets hadden gedaan, dat zou pas onprofessioneel geweest zijn. Alleen zal ik het volgende keer op een minder zichtbare plaats doen. We hebben de nieuwsgierigheid van de media een beetje onderschat."

Deze match is voor Vanderhaeghe niet met het mes op de keel

Vanderhaeghe deed al zijn beklag, maar De Witte geeft hem nog tijd. "Dat verhaal is te breed uitgesmeerd in de kranten. Dat is niet in die zin aan de orde. Deze match is niet met het mes op de keel voor onze trainer. Ik heb deze week met hem gesproken en ik heb hem op het hart gedrukt dat hij mijn vertrouwen heeft."

Maar nu komen er redelijk wat moeilijke matchen aan, te beginnen met Club Brugge. "Geduld is bij geen enkele club oneindig. Als het echt heel slecht zou gaan, dan zullen we naar de trainer kijken. Er staat ons een moeilijke opeenvolging van matchen te wachten. Ik wil die met Vanderhaeghe aanpakken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties