Antwerp hakte knoop door over nieuw stadion, hoe reageren ze daarop bij Beerschot-Wilrijk? "Vandaag met burgemeester gesproken en ..."

Antwerp hakte knoop door over nieuw stadion, hoe reageren ze daarop bij Beerschot-Wilrijk? "Vandaag met burgemeester gesproken en ..."

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het nieuws over de uitbreiding en opsmuk van de Bosuil sloeg in als een bom in het Antwerpse. Een eengemaakt stadion met ook Beerschot-Wilrijk lijkt zo definitief van de baan. Hoe reageren ze op het Kiel? "Wij bouwen rustig voort."

De voorbije maanden en jaren gingen een paar keer stemmen op om een groot stadion te bouwen in Antwerpen, waar zowel Antwerp als Beerschot-Wilrijk zouden in kunnen gaan spelen. Ondertussen lijkt dat van de baan, nu The Great Old heeft beslist om de Bosuil te renoveren en uit te breiden naar een topstadion van 23.000 toeschouwers.

"Wij hebben dat nieuws ook ontvangen", klinkt het in een persbericht bij Beerschot-Wilrijk. "We wensen Antwerp in hun plannen veel succes. Ook onze club blijft ambitieus en heeft stadionplannen."

Twee pistes

Daarbij liggen nog steeds verschillende pistes open: een uitbreiding en modernisering van het Olympisch Stadion, of uitwijken naar Petroleum-Zuid. "Dat past ook perfect bij ons DNA. Vandaag werd er trouwens al gesproken met de burgemeester waarbij de mogelijkheid om samen met de stad en private partners een nieuw stadion te bouwen heel enthousiast is onthaald en absoluut verder wordt uitgewerkt."

"Voor ons is het dus eenvoudig: door de keuze van R. Antwerp FC ontstaat de opportuniteit om alleen voort te werken rond het nieuwe stadion en zelf te bekijken wat voor de vooruitgang van onze club het beste is. Wij bouwen dus rustig voort."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties