Reactie Tevreden coach zag wedstrijd met twee gezichten: "Speelden plots met de handrem op"

Dirk Pieters
| 3 reacties
Tevreden coach zag wedstrijd met twee gezichten: "Speelden plots met de handrem op"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Beerschot Wilrijk kan dit weekend de andere uitslagen rustig volgen vanuit de zetel. De Antwerpse club won vrijdagavond zelf met 3-1 van OH Leuven en legt zo de druk bij de andere favorieten. Coach Stijn Vreven was na de wedstrijd tevreden over de prestatie van zijn ploeg.

De thuisploeg speelde het eerste uur best wel goed voetbal, al deden de bezoekers niet al te veel moeite om iets in de weg te leggen. "We speelden grotendeels op de helft van Leuven en scoorden op de juiste momenten. Qua efficiëntie zat het zeker goed in deze wedstrijd", aldus de coach op de persconferentie na de wedstrijd.

Plots met de handrem op

Ondanks een geruststellende voorsprong na een uur spelen, was er toch nog even paniek bij Beerschot Wilrijk. "We speelden plots met de handrem op. We lieten hen opnieuw in de wedstrijd komen en dat was niet nodig. Dat is zeker jammer na een sterk eerste uur. Een verklaring heb ik er niet voor."

In de slotfase mocht de thuisploeg nog blij zijn dat doelman Mike Vanhamel een goede dag kende. "Gelukkig konden we op hem rekenen. Als we in die periode ook nog een tweede doelpunt hadden geslikt, dan was het echt nog bibberen en beven geweest." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties