Luc Devroe kreeg veel kritiek over zich heen na recordtransfer, niet hij maar iemand anders bij Anderlecht duwde door in het dossier van Sanneh
Redactie
| 102 reacties

Luc Devroe wilde niet zoveel miljoenen uitgeven voor Bubacarr Sanneh

Luc Devroe kreeg veel kritiek over zich heen na recordtransfer, niet hij maar iemand anders bij Anderlecht duwde door in het dossier van Sanneh

RSC Anderlecht betaalde zich blauw aan Bubacarr Sanneh. Paars-wit haalde de Gambiaanse verdediger voor maar liefst 8 miljoen euro naar de Belgische hoofdstad.

In het begin van de zomermercato wilde Anderlecht niet te veel miljoenen uitgeven aan één speler. Daarom vielen transfers van onder meer Chancel Mbemba en Matz Sels in het water. Dat de Brusselaars uiteindelijk 8 miljoen euro betaalden voor een onbekende verdediger, deed uiteraard de wenkbrauwen fronsen.

Sportief directeur Luc Devroe kreeg de voorbije weken veel kritiek over zich heen voor die recordtransfer. Nu blijkt dat de manager slechts enkele miljoenen voor de achterhoedespeler wou betalen.

Anderlecht-voorzitter Marc Coucke wilde Sanneh er echter absoluut bijhalen, tegen welke prijs ook, meldt Het Laatste Nieuws. Idem voor Lazar Markovic. Coucke duwde door voor de middenvelder van Liverpool, terwijl Devroe het been stijf hield. Uiteindelijk kwam de club niet tot een akkoord met Serviër die meer dan 2 miljoen euro wilde verdienen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties