Reactie Coaches Clement en Vanhaezebrouck zijn het oneens in analyse: "Ik wil de handschoenen van mijn keeper wel eens gaan bekijken"

Coaches Clement en Vanhaezebrouck zijn het oneens in analyse: "Ik wil de handschoenen van mijn keeper wel eens gaan bekijken"

Philippe Clement en Hein Vanhaezebrouck hadden een andere visie op de topper van zondag. Allebei vonden ze dat ze de wedstrijd verdienden te winnen...

Philippe Clement kwam eerst aan het woord. "Na de pauze was het duidelijker voor mijn spelers waar de ruimtes lagen bij Anderlecht. Die hebben we dan ook beter benut. Het deed me ook veel plezier dat we in het slotkwartier fysiek sterker waren dan Anderlecht. En we hebben uiteindelijk nog meer kansen gehad dan Anderlecht. Dit is dus een verdiende zege."

Hein Vanhaezebrouck zat intussen van zijn pintje te nippen, maar het was duidelijk dat hij het er niet mee eens was. "Niet enkel Pozuelo was de matchwinnaar. Als hun doelman (Vukovic) dat schot van Santini niet pakt, wil ik het nog wel eens zien. Dan had niemand gesproken van een vermoeid Anderlecht in de tweede helft, want dan hadden wij kunnen afwachten."

"En meer kansen? Ik wil straks wel eens naar de handschoenen van mijn keeper gaan kijken. Ik denk niet dat ze erg vuil zullen zijn. Misschien een paar vlekjes van die ballen die hij moest plukken in de eerste helft."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties