OFFICIEEL: Anderlecht heeft nieuwe technisch directeur te pakken!

OFFICIEEL: Anderlecht heeft nieuwe technisch directeur te pakken!

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Na 33 jaar komt Frank Arnesen terug naar RSC Anderlecht, als technisch directeur. De ex-speler ontkende enkele weken geleden nog met klem dat hij PSV zou verlaten, maar achter de schermen bleef Michael Verschueren er altijd in geloven dat hij hem kon halen.

Arnesen was van 1983 tot 1985 speler bij RSCA. De Deense voormalige aanvallende middenvelder komt met een wel heel mooi cv naar Brussel. "Ik ben blij dat ik Frank Arnesen kan voorstellen als nieuwe technisch directeur", aldus sportief directeur Michael Verschueren. "Hij kent onze club, maar heeft ook ervaring opgedaan bij topclubs in het buitenland, zoals PSV, Tottenham en Chelsea. Hij betekent een grote meerwaarde voor RSCA."

Frank Arnesen start op 3 januari aan zijn nieuwe functie als technisch directeur van RSC Anderlecht. "Ik ben blij om de overstap te maken naar RSCA. Het is een eer om in het verleden als speler en binnenkort als technisch directeur deel uit te maken van deze club. Ik hoop hier een mooi verhaal te schrijven, samen met de directie, de sportieve staf en de spelers”, zegt Arnesen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties