Preud'homme niet voldaan over tweede helft van Standard: "Schrik voor blessures en kaarten. En misschien wat nonchalance"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst vanuit Luik
| 0 reacties
Preud'homme niet voldaan over tweede helft van Standard: "Schrik voor blessures en kaarten. En misschien wat nonchalance"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na een sterk begin van de eerste helft en 3 snelle goals had Standard al na amper 23 minuten de schaapjes op het droge. Michel Preud'homme toonde zich tevreden over de eerste helft van zijn team, maar de tweede periode liet te wensen over.

Een snedige start bezorgde Standard de zege tegen Oostende (3-1). "We zijn de match gestart zoals we vorig weekend tegen Zulte Waregem begonnen. Met hetzelfde enthousiasme, plezier en veel snelheid", vertelde Preud'homme na afloop. "Daar zijn we toch in geslaagd. Bovendien waren we bij momenten heel gevaarlijk."

"Het doel na de pauze was om zo verder te doen en een 4e goal te maken. Maar we hadden te veel schrik voor blessures en gele kaarten. We waren misschien wat nonchalant. En zo gaven we enkele kansen weg aan de tegenstrever. Erg spijtig van die goal in de slotminuut", sakkerde de Standard-coach. 

Top 6

Dankzij de driepunter springen Preud'homme en co voorlopig wel naar de 4e plek. "Het is belangrijk om op het einde van de reguliere competitie in de top 6 te staan, maar zo is het wel aangenamer werken", benadrukte Preud'homme. "Al zal het zaak zijn om te blijven werken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties