Genk-voorzitter Croonen vreest toch voor vertrek van Clement: "Dat vraagstuk houdt hem wel bezig"

Genk-voorzitter Croonen vreest toch voor vertrek van Clement: "Dat vraagstuk houdt hem wel bezig"
Foto: © photonews

Redelijk straf toch wat Philippe Clement op één jaar tijd heeft neergezet met Genk. De Limburgers wrijven zich dan ook in de handen met de beslissing om hem weg te halen bij Waasland-Beveren. Maar tegelijk vrezen ze ook dat ze hem niet lang gaan kunnen houden.

Zijn werk zal ongetwijfeld niet onopgemerkt blijven. "Voor mij is Philippe Clement een heel belangrijk thema. Er wordt aan zijn mouw getrokken, daar ben ik zeker van. Daarom praten we nu al met hem over zijn toekomst in Genk", zegt Genk-voorzitter Peter Croonen in HLN.

De ambitie van Clement is voelbaar en hij weet ook dat er deze zomer heel wat sterkhouders zullen/kunnen vertrekken. "Philippe is graag bij ons, hij is heel blij met de manier waarop de dingen lopen in Genk en ik denk dat hij wil blijven, maar tegelijk is hij heel erg ambitieus. Dat vraagstuk van 'wat gaat de club doen in de zomer' houdt hem wel bezig. Wij moeten ervoor zorgen dat er opnieuw een project is waar hij zich in kan vinden en waarmee hij opnieuw het hoogste kan ambiëren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties