Anderlecht-speler neemt geen blad voor de mond: "Meer plezier op training, iedereen is 'happy'" & "Wij worden kampioen"
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 3 reacties

Andy Najar gelooft nog vol in de titelkansen van Anderlecht

Anderlecht-speler neemt geen blad voor de mond: "Meer plezier op training, iedereen is 'happy'" & "Wij worden kampioen"
Foto: © photonews

Fred Rutten staat nu al enkele weken aan het roer bij paars-wit en sommige spelers hebben hun balans al opgemaakt. Andy Najar vergelijkt de trainingen van Rutten met die van zijn voorganger en verklapt zijn ambitie voor de rest van het seizoen.

Andy Najar zit nooit verlegen om een eerlijke uitspraak en dat was in een interview met Het Laatste Nieuws niet anders. "In ons hoofd is het duidelijk: wij worden kampioen", zei de flankverdediger van Anderlecht resoluut.

"Ik geloof daar echt nog in. Eerst moeten we ons natuurlijk verzekeren van play-off 1. De kwaliteit is er wel hoor. Je moet al die talenten gewoon wat tijd geven. Als ancien probeer ik hen daarin bij te staan. Ik help ze bijvoorbeeld in de aanloop naar de hectische topper tegen Standard."

"Elke speler is happy nu"

Na enkele weken onder de nieuwe coach heeft de Hondurees ook al een voorlopige balans opgemaakt van Rutten. "We spelen attractiever voetbal dan onder Hein Vanhaezebrouck en de nieuwe coach praat ook meer. Met iedereen. We maken weer meer plezier op training."

"En het gaat niet meer altijd om tactiek. Vroeger stonden we tijdens de tactische oefensessies zo vaak stil, ook bij slecht weer. Dan speel ik liever wedstrijdvormen, zoals nu. Niemand wil alleen maar lopen, we willen ook graag trainen met de bal. Elke speler is ‘happy' nu."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties