Boskamp is vernietigend voor transferbeleid RSCA: "Ik vraag me af wat er met de scouting van Anderlecht is gebeurd?"

Clint Vens
| 72 reacties
Boskamp is vernietigend voor transferbeleid RSCA: "Ik vraag me af wat er met de scouting van Anderlecht is gebeurd?"
Foto: © photonews

De wintermercato zit erop. Mede door de Operatie Propere Handen bleef het opvallend rustig bij onze Belgische clubs. Johan Boskamp heeft zo zijn eigen mening over wintertransfers en de transfer van Yannick Bolasie naar paars-wit.

De Nederlandse analist is geen fan van een wintermercato omdat de gehaalde spelers volgens hem veelal buitenlanders zijn met geen meerwaarde. Anderlecht haalde in extremis Yannick Bolasie nog binnen. De Congolese vleugelflitser wordt aanzien als een heuse meerwaarde, maar daar is Boskamp toch nog niet van overtuigd, dat zegt hij in Het Belang van Limburg:

Weinig gespeeld

"Ze halen Bolasie met de grote trom binnen, maar die gozer heeft de laatste drie jaar amper gespeeld. Zelfs in de Championship kwam hij niet aan de bak. En dan moet je weten dat bij Anderlecht de druk om te presteren nog een stuk groter is na de ook al mislukte zomertransfers."

Scouting

Boskamp stelt dan ook de rol van de scouting bij paars-wit in vraag: "Van de tien spelers die toen aangetrokken werden, mochten er nu zes of zeven alweer beschikken. Ik vraag me af wat er met de scouting van Anderlecht gebeurd is."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties