Voormalig Anderlecht-speler streng: "Ze zijn nu al content dat ze tegen Eupen hebben gewonnen"

Redactie
| 5 reacties
Voormalig Anderlecht-speler streng: "Ze zijn nu al content dat ze tegen Eupen hebben gewonnen"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Stéphane Demol speelde in de jeugd en bij het A-elftal in totaal 8 seizoenen voor RSC Anderlecht. Zijn hart is nog altijd paars, maar de laatste jaren ziet hij het bergaf gaan met 'zijn' club.

Demol ziet vooral een gebrek aan leiders in de ploeg. "Ik zeg je: van de huidige ploeg mag niémand meespelen in die ploeg van toen", is hij streng in Het Nieuwsblad. "Wij speelden de halve finale van de Europacup tegen Bayern München, hé. Nu spelen ze in de Croky Cup. En worden ze nog uitgeschakeld door Union!"

"Ik kan en wil niet geloven dat Anderlecht in play-off 2 terechtkomt"

Bovendien is Anderlecht nog lang niet zeker van een ticket voor play-off 1. "Neen, dat kán en wil ik niet geloven. Astemblieft, gaat het een beetje? Dan gooi ik beschaamd mijn hemd weg. Dat is het einde van het einde. Dan word ik echt blauw en geel, de kleuren van Union. Dat ze geen kampioen meer worden, dat kan ik mij wel voorstellen. Maar Anderlecht in Play-off 2? Nog zeven matchen, allee kom!"

Demol heeft bovendien nog geen beterschap gezien onder nieuwe trainer Fred Rutten. "Het is wél duidelijker hoe ze moeten spelen, maar ze moeten het nog wel doén. Het is zó ongelooflijk up-and-down. Ze zijn nu al content dat ze tegen Eupen hebben gewonnen. Ligt Eupen in België?"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties