Reactie De jongste Anderlechtenaar was bij de besten: "Druk? Een beetje gezonde stress, maar niet te veel"

De jongste Anderlechtenaar was bij de besten: "Druk? Een beetje gezonde stress, maar niet te veel"
Foto: © photonews

"Ik wou laten zien dat we vertrouwen in hem hebben", zei Fred Rutten over de basisplaats van Yari Verschaeren in Sclessin. Wel, de 17-jarige jongeling ontgoochelde hem niet. Integendeel, hij was bij de besten op het veld.

Zeker in de eerste helft. Onder de indruk van de Hel? Je zou het toch niet zeggen. "Het is geweldig om in die omstandigheden te spelen", zei de tiener. "Het is anders dan de andere stadions, maar ik was hier liever weggegaan met de drie punten. Druk? Een beetje gezonde stress, maar niet te veel."

In de eerste helft stak hij samen met Carcela er zelfs wat bovenuit. "Ja, ik ben wel tevreden over mijn wedstrijd. Ik denk dat ik een goeie match gespeeld heb. Ik heb niet zoveel gevaar kunnen brengen, maar dat was ook moeilijk in deze match", aldus een bescheiden Verschaeren. "Het klikt met Kums. Ik speel graag met hem. Hij weet wat ik wil doen op een match."

Ja, ik krijg nu meer aandacht op school enzo, maar ik ben niet iemand die daarvan geniet

Het is wel duidelijk dat hij grote concurrentie krijgt met Yannick Bolasie. "De trainer besliste om me erop te zetten en daar ben ik hem dankbaar voor. Ik hoop dat ik nog veel zal mogen starten. Maar ik kan ook nog veel leren. Ja, ik krijg nu meer aandacht op school enzo, maar ik ben niet iemand die daarvan geniet."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties