Raskin keert terug naar Standard: "Niet getwijfeld toen ik van interesse hoorde"
Lode Nuyts
Lode Nuyts
| 0 reacties

Nicolas Raskin keert terug bij de club van zijn hart

Raskin keert terug naar Standard: "Niet getwijfeld toen ik van interesse hoorde"
Foto: © SC

Nicolas Raskin genoot de langste periode van zijn opleiding bij Standard alvorens in 2015 naar Anderlecht te trekken. Daar werd de middenvelder opgepikt door AA Gent. Nu keert hij terug naar zijn roots om zijn carrière écht te lanceren.

Vorig jaar maakte Raskin net voor zijn 17de verjaardag zijn debuut in de Jupiler Pro League, maar nadien kreeg hij geen kansen meer bij de Buffalo's. "Ik wou graag uitgeleend worden, maar toen ik hoorde dat ik kon terugkeren naar Standard heb ik niet getwijfeld", zegt Raskin.

De jonge middenvelder is onder de indruk van zijn nieuwe club. "Met een voorzitter als Venanzi en een trainersstaf met Michel Preud'homme en Emilio Ferrera moet je je geen vragen stellen. Het zit hier snor en ik kan ook nog eens dicht bij mijn familie gaan spelen, allemaal voordelen."

Het is geweldig om hier terug te zijn

Raskin voelt zich goed bij de Rouches. "Ik kende enkel nog maar Patoulidis en Obbi Oulare. Maar de andere jongens hebben mij snel geïntegreerd in de groep. Het is geweldig om terug te zijn. De supporters, de Académie, de omkadering: alles komt hier op de juiste plek samen", aldus de jonge aanwinst van Standard

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties