Twee Brugse clubs in mindere flow voor stadsderby: "Nog steeds voor op schema"

Twee Brugse clubs in mindere flow voor stadsderby: "Nog steeds voor op schema"
Foto: © photonews

Cercle Brugge neemt het dit weekend op tegen 'grote buur' Club Brugge. En zo spelen twee teams die het even moeilijk hebben tegen elkaar.

Bij Cercle Brugge zitten ze na een 1 op 15 stilaan toch wel in een serieus dipje. "Het is al een paar weken hetzelfde liedje: we zijn niet efficiënt voorin noch achterin", aldus coach Guyot. "En dan kan je geen wedstrijden winnen."

"We staan momenteel waar we horen te staan", is de coach van de Vereniging duidelijk. "We gaan nu keihard werken om de Derby tegen Club Brugge zo goed mogelijk voor te bereiden. We willen klaar zijn voor dat duel."

Staan waar we horen te staan momenteel

Het project van Monaco staat nog steeds centraal in Brugge. Het doel was 30 punten in 30 wedstrijden, dus momenteel zitten ze nog voor op schema. En verder moeten heel veel spelers zoveel mogelijk speelminuten maken, in functie van het project.

Rest de vraag: wie zal spelen tegen Club Brugge? Met Naomichi Ueda kreeg een belangrijke verdediger nog rust tegen Essevee, terwijl Issa Marega zijn kans kreeg. Die deed het niet onaardig, maar had wel krampen op het einde van de match. "Het gaat er zeer intens aan toe in de Jupiler Pro League. We hadden wel puntjes verdiend tegen STVV en Zulte Waregem, maar moeten nu verder kijken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties