Nieuw duo OHL ambitieus bij persvoorstelling: "Dat is misschien de mooiste uitdaging"

Sam Suttels
Sam Suttels
| 0 reacties
Nieuw duo OHL ambitieus bij persvoorstelling: "Dat is misschien de mooiste uitdaging"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Oud-Heverlee Leuven heeft deze namiddag sportief adviseur Frank Vercauteren en trainer Vincent Euvrard voorgesteld op een persconferentie. Het duo wil de club zo snel mogelijk verzekeren van het behoud.

De nieuwe coach is van mijn mening dat Leuven een ploeg heeft voor 1A: "OHL is een zeer mooie club in een mooie stad met goede supporters. De keuze was dan ook snel gemaakt. Ik heb heel veel zin in dit project. "Idealiter start je in het begin van de competitie, maar dat wil niet zeggen dat je op korte termijn niets kan neerzetten. OHL hoort thuis in 1A."

Ik zal niet op de bank zitten

Ook sportief adviseur Frank Vercauteren neemt vrede met zijn nieuwe functie. "Ik denk dat het de beste oplossing is omwille van verschillende redenen. Wie speelt, coacht, traint... is al allemaal duidelijk afgesproken. Ik zal in elk geval niet op de bank zitten."

"We geloven er nog in. Het is een moeilijke opgave - dat is duidelijk - maar dat is misschien de mooiste uitdaging. Als ik fun heb, zal OHL ook veel fun hebben. Ik ben realistisch, maar ook ambitieus."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties