Interview Sebastien Siani kon afgelopen winter terugkeren: "Ik kreeg aanbiedingen van eersteklassers"
Lode Nuyts
Lode Nuyts
| 0 reacties

Sebastien Siani, die afgelopen zomer naar Al Jazira trok, kreeg aanbiedingen van eersteklassers

Sebastien Siani kon afgelopen winter terugkeren: "Ik kreeg aanbiedingen van eersteklassers"

De Kameroense middenvelder liet afgelopen zomer ons land achter zich en trok op avontuur bij Al Jazira in het luxueuze Dubai. Nu vertelt Siani dat hij deze winter kon terugkeren naar ons land.

Siani vertrok afgelopen zomer bij Antwerp. Momenteel maakt het ex-jeugdproduct van Anderlecht het mooie weer in de Verenigde Arabische Emiraten bij Al Jazira. "We draaien een goed seizoen, momenteel staan we derde op zes punten van de leider maar we willen vol voor de titel gaan. Als we tweede zouden worden halen we wel een ticket voor de Aziatische Champions League", aldus de 32-jarige middenvelder. 

De stevige Siani paste zich snel aan aan zijn nieuwe club. "Ik heb hier snel mijn draai gevonden, de club deed er ook alles aan om het mij hier meteen zo aangenaam mogelijk te maken. Ik verliet België omdat ik nood had aan een nieuw avontuur, dat heb ik hier gevonden. Proeven van een ander land, een andere cultuur, dat is wat ik wilde. Uiteraard zet ik ook financieel een stap voorwaarts, daar moet ik niet om liegen", vertelt de Kameroener. 

De man die in 2017 de Afrika Cup won met zijn land kon afgelopen winter terugkeren naar ons land. "Ik heb verschillende aanbiedingen ontvangen van clubs uit 1A. Maar goed, ik ga niet zes maanden nadat ik vertrokken ben op mijn stappen terugkeren. Ik voel me hier goed en het is toch aangenamer om de winter door te brengen in een warm land", besluit Siani al lachend. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties