Olivier Deschacht voelt zich als een crimineel behandeld: "Niemand bedrogen of pijn gedaan"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst vanuit Luik
| 27 reacties
Olivier Deschacht voelt zich als een crimineel behandeld: "Niemand bedrogen of pijn gedaan"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Op de vooravond van zijn 38e verjaardag scoorde Olivier Deschacht nog de eretreffer tegen Standard, maar na de met 3-1 verloren match in Luik ging het bij de Lokeren-verdediger natuurlijk ook over zijn gokzaak.

Deschacht kreeg van de rechtbank van eerste aanleg een boete van 24.000 euro voor zijn aandeel in een gokzaak. De ervaren rot van Sporting Lokeren gokte op zijn eigen wedstrijden, al zei Deschacht lang dat het zijn broer Xavier was die via zijn accountje een gokje waagde. 

'Als een crimineel behandeld'

Deschacht reageerde na de nederlaag op Sclessin kort op de heisa. "Ik heb niemand bedrogen en niemand pijn gedaan én bovendien geen enkel slachtoffer gemaakt", aldus de man die vandaag zijn 38e verjaardag viert. "Ik heb enkele kleine fouten gemaakt, maar ik vind het onterecht dat ik door de media als een crimineel behandeld word."

"De rechtbank heeft drie maanden geleden gezegd dat ik onschuldig was, maar nu komen ze terug op die beslissing. Ik ga nog eens goed nadenken over wat ik nu ga doen, want ik kan nog één keer in beroep gaan", aldus Deschacht. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties