Reactie Komt het er eindelijk van voor wekelijkse Belgische uitblinker? "Ik wil mezelf in de kijker spelen bij de topclubs"

Redactie vanuit Oostende
| 16 reacties
Komt het er eindelijk van voor wekelijkse Belgische uitblinker? "Ik wil mezelf in de kijker spelen bij de topclubs"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Eupen verzekerde zich gisteren van een verlengd verblijf in eerste klasse door een punt te gaan pakken in Oostende. Daarmee is het seizoen van de Oostkantonners geslaagd. En nu wil doelman Van Crombrugge vooruit kijken... voor zichzelf.

Van Crombrugge was een bepalende factor in Oostende. Het sluitstuk stopte zowat alles wat in zijn buurt kwam. "Ik wil niet arrogant overkomen, maar wanneer ik voel dat de jongens me nodig hebben, kan ik boven mezelf uitstijgen", zei hij. "Dan ben ik vandaag ook heel blij dat ik er ook nog eens een resultaat mee haal en vandaag extra speciaal omdat we ermee in eerste klasse blijven."

En nu? Want de Belgische goalie werd al dikwijls aan een topclub gelinkt, maar een transfer kwam er nog niet van. "Ik wil dit seizoen nog zo veel mogelijk wedstrijden spelen om mezelf in de kijken te spelen en om clubs te overtuigen van mijn kwaliteiten. De rest van het werk is voor mijn makelaar en die doet zijn werk goed."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties