Scheidsrechtersbaas én Brys reageren op de kritiek aan het adres van Van Driessche: "Toch de nummer 1 van ons land?"
Redactie
| 53 reacties

Marc Brys heeft geen probleem met de aanduiding van Van Driessche als ref voor STVV - Gent

Scheidsrechtersbaas én Brys reageren op de kritiek aan het adres van Van Driessche: "Toch de nummer 1 van ons land?"

Maandag werd scheidsrechter Bram Van Driessche door de KBVB aangeduid om STVV tegen Gent in goede banen te leiden. Die beslissing kon in het kamp van de Limburgers op weinig enthousiasme rekenen.

Dinsdag schakelde de Supportersfederatie van de Kanaries een versnelling hoger en plaatste ze een statement op hun facebookpagina. Daarin werden hun bedenkingen geuit over de aanstelling van Bram Van Driessche. Ze hebben slechte ervaringen met de ref en ze willen niet dat hij het rechtstreekse duel tegen Gent fluit in de strijd om play-off 1.

Ik kan me geen slechte ervaringen met hem herinneren

Verbist kwam bij Het Nieuwsblad met een reactie en blijft achter zijn keuze staan. "Dit is een zeer belangrijke match en voor de zeer belangrijke matchen duid ik mijn beste scheidsrechters aan. En Bram is één van de beste. Punt."

Van Driessche is een Oost-Vlaming en dat ligt gevoelig bij enkele STVV-fans. Niet bij de trainer, zo blijkt. "Ik vind Van Driessche gewoon een heel goede scheidsrechter. Ik kan me geen slechte ervaringen herinneren. Alle vertrouwen in hem, hij is toch de nummer 1 van ons land?"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties